TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

28 милиони евра за 23,5 километри нов експресен пат Штип – Радовиш

МКД - 09.11.2017

За еден месец ќе почне изградбата на експресниот пат Штип – Радовиш, по сосема нова траса од постоечкиот магистрален. Договорот за изведба на делницата долга 23,5 километри, на потегот од селото Софилари до клучката Бучим, е веќе потпишан, а рокот ...

Експресниот пат Штип-Радовиш со кој се фали Сугаревски е целосно проект на ВМРО-ДПМНЕ

Маркукуле - 09.11.2017

Безидејноста која ја има новата владеачка гарнитура се покажува на дело, проектите кои ги имаше ВМРО-ДПМНЕ, сега тие ги презентираат како свои. Еден од тие примери е изградбата на експресниот пат од Штип до Радовиш, проект кој е целосно на ...

28 милиони евра за 23,5 километри нов експресен пат Штип – Радовиш

Канал 77 - 09.11.2017

За еден месец ќе почне изградбата на експресниот пат Штип – Радовиш, по сосема нова траса од постоечкиот магистрален. Договорот за изведба на делницата долга 23,5 километри, на потегот од селото Софилари до клучката Бучим, е веќе потпишан, а рокот ...