TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таксист силувал пијана девојка – го фатиле на дело

Република - 06.10.2017

Поради основано сомнение дека сексуално искористил пијана девојка, 27-годишнниот Х.Х., сопственик на такси-компанија, завршил во затвор. Таксистот го пријавил возач на Убер, кој го забележал како ја става девојката во комбе.

Таксист силувал пијана девојка – го фатиле на дело

Exclusive.mk - 06.10.2017

Поради основано сомнение дека сексуално искористил пијана девојка, 27-годишнниот Х.Х., сопственик на такси-компанија, завршил во затвор. Таксистот го пријавил возач на Убер, кој го забележал како ја става девојката во комбе.