TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GTA V продадена во 85 милиони примероци

Денар - 10.11.2017

„Grand Theft Auto V“ и неколку години по излегувањето не застанува. И натаму се држи високо на месечните листи на најпродавани игри во повеќе држави, а за тоа најдобро говори бројката од 85 милиони продадени копии.

Руши рекорди: GTA V е продадена во 85 милиони примероци

Точка - 10.11.2017

Grand Theft Auto V сè уште котира високо на месечните листи на најпродавани игри ширум светот, за што најдобро зборува и цифрата од 85 милиони продадени копии. Информацијата доаѓа директно од издавачот “Take-Two”, кој неодамна издал извештај за ...