TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Масовен колеж на китови и делфини на Фарските Острови (ВОЗНЕМИРУВАЧКА СНИМКА)

МКД - 10.11.2017

Активистичката група Си шепард глобал (Sea Shepherd Global) објави шокантни снимки од масовен колеж на китови и делфини на Фарските Острови. Вознемирувачките фотографии ги пренесоа светските агенции, а прикажани се измасакрирани животни во море крв ...

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) МАСАКР НА ФАРСКИТЕ ОСТРОВИ: Морето стана црвено

Маркукуле - 10.11.2017

Групата активисти (Sea Shepherd Global) овјави шокантни фотографии на масовен покол на китови и делфини на Фарските острови. Вознемирувачките фотографии ги објавија и светските медиуми, а на нив се гледаат измасакрирани китови и делфини во морето и ...

Масакр на Фарските острови: Убиени илјадници китови и делфини во крвавото море

Точка - 10.11.2017

Групата активисти "Пастири на светските мориња" или "Sea Shepherd Global", објавила шокантни фотографии од масовен масакр на китови и делфини на Фарските острови. Вознемирувачките фотографии ги објавиле речиси сите светски медиуми, а на нив се ...

(ВОЗНЕМИРУВАЧКА СНИМКА) Масовен колеж на китови и делфини на Фарските Острови

Скопје24 - 11.11.2017

Активистичката група Си шепард глобал (Sea Shepherd Global) објави шокантни снимки од масовен колеж на китови и делфини на Фарските Острови. Вознемирувачките фотографии ги пренесоа светските агенции, а прикажани се измасакрирани животни во море крв ...

Убиени илјадници китови и делфини во крвавото море

Вечер - 10.11.2017

Групата активисти "Пастири на светските мориња" или "Sea Shepherd Global", објавила шокантни фотографии од масовен масакр на китови и делфини на Фарските острови. Вознемирувачките фотографии ги објавиле речиси сите светски медиуми, а на нив се ...