TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

РЕАКЦИЈА Шапуриќ знае англиски јазик, нечесни лаги на Курир и Република

+инфо - 13.09.2017

Министерот побара извинување од двата портала за изнесените лаги. Реакцијата на министерот Зоран Шапуриќ ја пренсуваме во целост: „На веб порталите на Курир и Република во написите со наслов 'Кадровски промашувања на Владата: директори со средни, ...

Шапуриќ знаел англиски

Република - 13.09.2017

Министерот без ресор задолжен за привлекување странски инвестиции Зоран Шапуриќ се навредил што во текстот „ Кадровски промашувања на Владата: Директори со средно, историчари се занимаваат со спорт, министри кои не знаат англиски “ сме го ставиле во ...

Шапуриќ тврди дека знаел англиски

Курир - 13.09.2017

Министерот без ресор задолжен за привлекување странски инвестиции Зоран Шапуриќ се навредил што во текстот „ Кадровски промашувања на Владата: Директори со средно, историчари се занимаваат со спорт, министри кои не знаат англиски “ сме го ставиле во ...