TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прием за крводарителите од Крива Паланка и Ранковце

А1 On - 20.03.2017

По повод 17 Март, Денот на крводарителството, градоначалникот на општина Крива Паланка Арсенчо Алексовски приреди свечен прием за крводарителите од општината. На приемот Општинската организација на Црвен Крст додели благодарнции и значки за ...

Во Куманово одбележан Денот на Црвениот крст на Република Македонија

А1 On - 20.03.2017

Општинската организација на Црвениот крст од Куманово и одделот за трансфузија од Општата болница во Куманово денеска во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ го одбележаа Денот на крводарителите и Денот на Црвениот крст на Република Македонија.

Во Куманово одбележан Денот на Црвениот крст на Република Македонија

Телевизија Нова - 20.03.2017

Општинската организација на Црвениот крст од Куманово и одделот за трансфузија од Општата болница во Куманово денеска во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ го одбележаа Денот на крводарителите и Денот на Црвениот крст на Република Македонија.