TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Ликовна симфонија на душата“ на Таневска во Чифте амам

Р.С.Европа - 10.11.2017

„Ликовна – симфонија на душата“ е насловена самостојната изложба на уметницата Тања Таневска, што од вторник, 14 ноември, ќе се одвива во Чифте амам во Националната галерија на Македонија.

„Ликовна симфонија на душата“ на Тања Таневска во Чифте-амам

Newsroom - 10.11.2017

Денес, со почеток од 19,30 часот, во Чифте-амам ќе се отвори изложбата „Ликовна симфонија на душата“ на авторката Тања Таневска. „Иако нецелосно ослободени од третираните претстави (колажни претстави на музички инструменти и на моменти нагласен ...