TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

23 работници затруени во Штип, ДСЗИ ја затвори мензата на фабриката

24 Вести - 06.10.2017

23 работници од фабрика во Штип попладнево биле пренесени во болницата во градот откако кај нив се појавиле тегоби по ручекот во фабриката и знаци на труење. Сите по укажаната помош биле испратени на домашно лекување, додека еден работник бил ...

23 работници затруени во Штип, ДСЗИ ја затвори мензата на фабриката

А1 On - 06.10.2017

23 работници во фабрика во Штип попладнево биле пренесени во болницата во градот откако кај нив се појавиле тегоби по ручекот во фабриката и знаци на труење. Сите по укажаната помош биле испратени на домашно лекување, додека еден работник бил ...

Затруени 23 работници, фабричката менза во Штип под клуч

+инфо - 06.10.2017

Затворени се две трпезарии каде што се јадело и мензата каде што се подготвувала храната која се носела во канистри. Дваесет и тројца работници од фабрика во Штип попладнево биле пренесени во болница откако кај нив се појавиле тегоби по ручекот во ...

Затруени 23 работници во фабрика во Штип

Слободен Печат - 06.10.2017

Дваесет и тројца работници од фабрика во Штип попладнево биле пренесени во болница откако кај нив се појавиле тегоби по ручекот во фабриката и знаци на труење. Сите по укажаната помош биле испратени на домашно лекување, додека еден работник бил ...

Затруени 23 работници, фабричката менза во Штип под клуч

Република - 06.10.2017

Дваесет и тројца работници од фабрика во Штип попладнево биле пренесени во болница откако кај нив се појавиле тегоби по ручекот во фабриката и знаци на труење. Сите по укажаната помош биле испратени на домашно лекување, додека еден работник бил ...

Затруени 23 работници во фабрика во Штип

Макфакс - 06.10.2017

Вкупно 23 работници од фабрика во Штип попладнево биле пренесени во болницата во градот откако кај нив се појавиле знаци на труење. Сите по укажаната помош биле испратени на домашно лекување, додека еден работник бил задржан за понатамошна ...

Масовно труење во фабрика во Штип

Канал5 - 06.10.2017

23 работници попладнево се пожалиле на симптоми на труење и биле пренесени во Штипската болница. По укажаната помош, биле испратени на домашно лекување, а еден работник бил задржан за понатамошна опсервација.

23 работници затруени во Штип, ДСЗИ ја затвори мензата на фабриката

Скопје24 - 06.10.2017

23 работници од фабрика во Штип попладнево биле пренесени во болницата во градот откако кај нив се појавиле тегоби по ручекот во фабриката и знаци на труење. Сите по укажаната помош биле испратени на домашно лекување, додека еден работник бил ...

Затруени 23 работници во фабрика во Штип

Точка - 06.10.2017

Од фабрика во Штип попладнево 23 работници биле пренесени во болницата во градот кога кај нив се појавиле знаци на труење. По укажаната помош, биле испратени на домашно лекување, само еден работник бил задржан за понатамошна опсервација.