TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во кавга во кафеана му забил нож во белодробното крило

+инфо - 20.04.2017

Во бифе во Кривогаштани, прилепско, вчера во 18.30 часот дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од село Локвени и Н.М.(42) од село Брезово. Во бифе во Кривогаштани, прилепско, вчера во 18.30 часот дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.

Инцидент во македонски локал, има повредени

Press24 - 20.04.2017

Тежок инцидент се случи вчера во бифе во с. Кривогаштани. - Вчера околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу 41-годишниот М.Х. од с.Локвени и 42-годишниот Н.М.од с.Брезово, демирхисарско.

Во кавга во кафеана му забил нож во белодробното крило

Канал 77 - 20.04.2017

Во бифе во Кривогаштани, прилепско, вчера во 18.30 часот дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од село Локвени и Н.М.(42) од село Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.

Кавга во бифе во Кривогаштани, еден прободен со нож

Макфакс - 20.04.2017

Вербална расправија меѓу две лица во средата попладне во бифе во прилепско Кривогаштани заврши со еден ранет со нож. Како што соопшти полицијата, во бифето дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.

Му зарил нож по кавга во бифе во Кривогаштани

Слободен Печат - 20.04.2017

На 19.04.2017 година околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.(42) од с.Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.

Повреден со нож по кавга во кафеана...

Н.Македонија - 20.04.2017

Повреден со нож по кавга во кафеана Вчера околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од село Локвени и Н.М.(42) од с.Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М.

Кавга во Кривогаштани заврши со еден прободен со нож

Кајгана - 20.04.2017

Вербална расправија меѓу две лица вчера попладне во бифе во прилепско Кривогаштани заврши со еден ранет со нож. Како што соопшти полицијата, во бифето дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.(42) од с.Брезово, демирхисарско.

Драма во прилепско: По кавга во кафеана му забил нож во белодробното крило

Курир - 20.04.2017

Во бифе во Кривогаштани, прилепско, вчера во 18.30 часот дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од село Локвени и Н.М.(42) од село Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.

Кавга во бифе во Кривогаштани, еден прободен со нож

Точка - 20.04.2017

Вербална расправија меѓу две лица во средата попладне во бифе во прилепско Кривогаштани заврши со еден ранет со нож. Како што соопшти полицијата, во бифето дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.

Во кавга во бифе го пробол со нож

МКД - 20.04.2017

Вчера кавга во бифе завршила со еден повреден. Околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.(42) од с.Брезово. Во еден момент, велат од полицијата, Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.

Драма во прилепско: По кавга во кафеана му забил нож во белодробното крило

БркајРабота - 20.04.2017

Во бифе во Кривогаштани, прилепско, вчера во 18.30 часот дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од село Локвени и Н.М.(42) од село Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.

Крвава кавга во бифе: Маж со прободна рана задржан во болница

Република - 20.04.2017

Вчера околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.(42) од с.Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.

Инцидент во македонски локал, има повредени

Репортер - 20.04.2017

Тежок инцидент се случи вчера во бифе во с. Кривогаштани. – Вчера околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу 41-годишниот М.Х. од с.Локвени и 42-годишниот Н.М.од с.Брезово, демирхисарско.

Кавга во бифе во Кривогаштани, еден прободен со нож

Шеталиште - 20.04.2017

На 19.04.2017 година околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.(42) од с.Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.

Инцидент во локал – Едно лице итно пренесено во Општа болница Прилеп

Маркукуле - 20.04.2017

Тежок инцидент се случи вчера во бифе во с. Кривогаштани. – Вчера околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу 41-годишниот М.Х. од с.Локвени и 42-годишниот Н.М.од с.Брезово, демирхисарско.

Кавга во бифе во Кривогаштани

Тера - 20.04.2017

На 19.04.2017 година околу 18.30 часот во бифе во Кривогаштани, прилепско, дошло до меѓусебна расправија помеѓу М.Х.(41) од с.Локвени и Н.М.(42) од с.Брезово, демирхисарско. Во еден момент Н.М. со нож му нанел убодна рана на М.Х.