TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Очекувајте набрзо: Точна прогноза на кој ден и во кој град ќе падне првиот снег во Македонија

Press24 - 09.11.2017

„Акуведр“ (AccuWeather) објави долгорочна прогноза за претстојната зима, која се однесува на декември, јануари и февруари. На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје.

Снегот пристигнува: Еве кога во Скопје ќе падне првиот снег

Курир - 08.11.2017

На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје. Секако ова е подложно на промени бидејќи има доста време до тогаш, но не ретко знаат и точно да ...

Еве каде има невреме моментално во Македонија

Пулс24 - 08.11.2017

Температурите низ Македонија во 19 часот. Во Берово и Гевгелија според прогнозата на Accuweather има невреме, врнежи и грмежи. Ова се температурите низ ...

Точен датум за првиот снег во Скопје

Скопје инфо - 09.11.2017

„Акуведр“ (AccuWeather) објави долгорочна прогноза за претстојната зима, која се однесува на декември, јануари и февруари. На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје.

Кога ќе падне првиот снег во Скопје?

Press24 - 08.11.2017

Есента веќе одамна пристигна во Македонија, а по дождот кој деновиве врне најавен и е првиот снег во Скопје. На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје.

Точен датум за првиот снег во Скопје

Вечер - 09.11.2017

„Акуведр" (AccuWeather) објави долгорочна прогноза за претстојната зима, која се однесува на декември, јануари и февруари. На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје.

Kога во Скопје ќе падне првиот снег?

Република - 08.11.2017

Есента веќе одамна пристигна во Македонија, а по дождот кој деновиве врне најавен и е првиот снег во Скопје. На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје.

Очекувајте набрзо: Точна прогноза на кој ден и во кој град ќе падне првиот снег во Македонија

Маркукуле - 09.11.2017

„Акуведр“ (AccuWeather) објави долгорочна прогноза за претстојната зима, која се однесува на декември, јануари и февруари. На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје.

Точен датум за првиот снег во Скопје

Exclusive.mk - 08.11.2017

На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје. Секако ова е подложно на промени бидејќи има доста време до тогаш, но не ретко знаат и точно да ...

Kога во Скопје ќе падне првиот снег?

Среќа.mk - 09.11.2017

Есента веќе одамна пристигна во Македонија, а по дождот кој деновиве врне најавен и е првиот снег во Скопје. На accuweather веќе најавија дека на 21.11.2017 официјално ќе падне првиот снег во Скопје.