TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИМАТЕ 15 МИНУТИ ДА СЕ СОБЛЕЧЕТЕ ГОЛИ: Избор за манекенки се претвори во порно-филм (ВИДЕО)

Убавина и Здравје - 14.11.2017

Натпреварувачките за изборот за австралиски „ Топмодел “ добија бизарна задача, а тоа е да позираат скроз голи во придружба на машки модели. Секоја девојка имала 15 минути да завземе најдобра поза за сликање.

(Видео) Изборот за најубава манекенка се претвори во порнофилм

Репортер - 14.11.2017

Натпреварувачките во изборот за австралискиот „Топ-модел“ во трката за најубава девојка мораа да позираат целосно голи со своите машки колеги. Секоја од девојките имала 15 минути да ја заземе најдобрата поза, иако на видеото се гледа дека не им е ...

Имате 15 минути да се соблечете голи и да направите најбезобразна поза! Изборот за најубава манекенка се претворил во ...

Точка - 14.11.2017

Натпреварувачките во изборот за австралискиот "Топ Модел", добиле бизарна задача, и не им било баш пријатно да позираат целосно голи. Учесничките на австралиското издание на "Топ Модел" добиле задача да се соблечат целосно голи, и така позираат меѓу ...

(Видео) Имате 15 минути да се соблечете голи и да направите најбезобразна поза! Порно на изборот за најубава манекенка

Локално - 14.11.2017

Натпреварувачките во изборот за австралискиот “Топ Модел”, добиле бизарна задача, и не им било многу пријатно да позираат целосно голи. Учесничките на австралиското издание на “Топ Модел” добиле задача да се соблечат целосно голи, и така да позираат ...

Имате 15 минути да се соблечете голи и да направите најбезобразна поза! Изборот за најубава манекенка се претворил во ...

БркајРабота - 14.11.2017

Натпреварувачките во изборот за австралискиот "Топ Модел", добиле навистина недолична задача, но нив не им било многу непријатно да позираат целосно голи. Имено, учесничките на австралиското издание на "Топ Модел" добиле задача да се соблечат ...