TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопјани по 26-ти пат заеднички ќе го прослават Бадник

+инфо - 07.12.2017

На 13 декември ќе бидат претставени кумот и здравичарот за Бадник 2018. Во организација на „Здружението на граѓани Одбор за традиционална прослава на Бадник“, Скопјани по 26-ти пат ќе го прослават Бадник.

Скопјани по 26-ти пат заеднички ќе го прослават Бадник

Курир - 07.12.2017

Во организација на „Здружението на граѓани Одбор за традиционална прослава на Бадник“, Скопјани по 26-ти пат ќе го прослават Бадник. Од Здружението информираат дека се направени сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, а на 13 ...

Скопјани по 26-ти пат заеднички ќе го прослават Бадник

Press24 - 07.12.2017

Во организација на „Здружението на граѓани Одбор за традиционална прослава на Бадник“, Скопјани по 26-ти пат ќе го прослават Бадник. Од Здружението информираат дека се направени сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, а на 13 ...

Скопјани традиционално заеднички ќе го прослават Бадник

Нетпрес - 07.12.2017

Во организација на „Здружението на граѓани Одбор за традиционална прослава на Бадник“, Скопјани по 26-ти пат ќе го прослават Бадник. Од Здружението информираат дека се направени сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, а на 13 ...

Скопјани по 26-ти пат заеднички ќе го прослават Бадник

Скопје инфо - 07.12.2017

Во организација на „Здружението на граѓани Одбор за традиционална прослава на Бадник“, Скопјани по 26-ти пат ќе го прослават Бадник. Од Здружението информираат дека се направени сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, а на 13 ...

Скопјани по 26-ти пат заеднички ќе го прослават Бадник

Скопје24 - 07.12.2017

Во организација на „Здружението на граѓани Одбор за традиционална прослава на Бадник“, Скопјани по 26-ти пат ќе го прослават Бадник. Од Здружението информираат дека се направени сите подготовки за успешно одвивање на манифестацијата, а на 13 ...