TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Марија најмила платен убиец да го убие нејзиниот сопруг: Тој дознал сè, па смислил пеколен план за одмазда

Точка - 09.11.2017

Рамон Соса, 50-годишен маж од Тексас, непријатно се изненадил кога во 2015. година од познаник дознал дека неговата сопруга сака да го убие. Сопственикот на терена ја запознал својата сопруга во 2007.

Марија изнајмила платен убиец за да го ликвидира сопругот: Несреќникот дознал, па и спремил пеколна одмазда

Сител - 09.11.2017

Рамон Соса, 50 годишник од Тексас, непријатно се изненадил кога во 2015 година од познаник дознал дека неговата жена сака да го убие. Сопственикот на теретана ја запознал сопругата во 2007 година и лудо се вљубил, но чувствата очигледно таа не му ги ...

Марија најмила платен убиец да го убие нејзиниот сопруг: Тој дознал сè, па смислил пеколен план за одмазда

Република - 09.11.2017

Рамон Соса, 50-годишен маж од Тексас, непријатно се изненадил кога во 2015-тата година од познаник дознал дека неговата сопруга сака да го убие. Сопственикот на теретана ја запознал својата сопруга во 2007-та година и лудо се заљубил, а таа ...

Марија изнајмила платен убиец да го убие нејзиниот сопруг: Несреќникот дознал, па смислил пеколен план за одмазда ...

Курир - 10.11.2017

Сопственикот на теретана сопругата ја запознал во 2007 година и лудо се заљубил, но таа очигледно не му ги возвратила чувствата. 43 годишната Марија Лулу Соса понудила околу 2.000 долари на извесен Густаво, да ја спои со убиец како би се „решила“ од ...

Марија изнајмила платен убиец да го убие нејзиниот сопруг, но следело пекол за неа

Пулс24 - 10.11.2017

Рамон Соса, 50 годишен маж од Тексакс, непријатно се изненадил кога во 2015 од познаниците дознал дека неговата сопруга сака да го убие. Сопственикот на теретана сопругата ја запознал во 2007 година и лудо се заљубил, но таа очигледно не му ги ...

Марија изнајмила платен убиец за да го ликвидира сопругот – следела невидена одмазда

МК News - 10.11.2017

Рамон Соса, 50 годишник од Тексас, непријатно се изненадил кога во 2015 година од познаник дознал дека неговата жена сака да го убие. Сопственикот на теретана ја запознал сопругата во 2007 година и лудо се вљубил, но чувствата очигледно таа не му ги ...