TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неочекуван пораз на Путин среде Москва

Нова ТВ - 13.09.2017

Иако Единствена Русија освои мнозинство места на локалните избори, коалицијата на либералните опозициск партии оствари неочекуван триумф во повеќе избирачки единици во центарот на Москва, вклучувајќи ја и таа каде што гласа рускиот претседател ...

Шок за недопирливиот: Путин изгубил во Москва, и тоа на место каде сите мислеле дека владее

Точка - 13.09.2017

"Обединета Русија не можевте да ја видите никаде во текот на кампањата, додека ние одевме од врата на врата за да разговараме со нашите гласачи. Можеби Обединета Русија беше премногу мрзелива, навикната на победи секои избори".

Путин изненадувачки изгуби среде Москва, и тоа на место каде што сите мислеа дека владее

Репортер - 13.09.2017

Коалицијата на либерални опозициски партии оствари неочекуван триумф на локалните и регионалните избори кои во неделата се одржаа во Русија, однесувајќи победа во повеќе изборни единици среде Москва – вклучувајќи ја и онаа во која гласаше ...

Путин доживеа неочекуван пораз во Москва

Мета - 13.09.2017

Коалицијата на либералните опозициски партии оствари неочекуван триумф на локалните и на регионалните избори што во неделата се одржаа во Русија, победувајќи во повеќе изборни единици во Москва, вклучувајќи ја и онаа во која гласа претседателот ...

Неочекуван пораз на Путин среде Москва

10без10 - 13.09.2017

Иако Единствена Русија освои мнозинство места на локалните избори, коалицијата на либералните опозициск партии оствари неочекуван триумф во повеќе избирачки единици во центарот на Москва, вклучувајќи ја и таа каде што гласа рускиот претседател ...

Путин доживеа неочекуван пораз, и тоа среде Москва

МКД - 12.09.2017

Коалицијата на либерални опозициски партии оствари неочекуван триумф на локалните и регионалните избори во Русија, победувајќи во повеќе изборни единици во Москва, вклучувајќи ја и онаа во која гласа рускиот претседател Владимир Путин.

Граѓаните сакаат промена: Путин изгуби на избори и тоа на место каде сите мислеле дека владеел

Press24 - 13.09.2017

Коалицијата на либерални опозициски партии оствари неочекуван триумф на локалните и регионалните избори кои во неделата се одржаа во Русија, однесувајќи победа во повеќе изборни единици среде Москва – вклучувајќи ја и онаа во која гласаше ...

Опозицијата победи во регионот каде гласаше Путин

Слободен Печат - 13.09.2017

Коалицијата на либералните опозициски партии оствари неочекуван триумф на локалните и на регионалните избори што во неделата се одржаа во Русија, победувајќи во повеќе изборни единици во Москва, вклучувајќи ја и онаа во која гласа претседателот ...

Путин доживеа неочекуван пораз, и тоа среде Москва

iPortal - 13.09.2017

Коалицијата на либерални опозициски партии оствари неочекуван триумф на локалните и регионалните избори во Русија, победувајќи во повеќе изборни единици во Москва, вклучувајќи ја и онаа во која гласа рускиот претседател Владимир Путин.

Путин доживеа неочекуван пораз среде Москва

еМагазин - 14.09.2017

Пренесено од Независне новине - Бања Лука Коалицијата на либералните опозициски партии оствари неочекуван успех на локалните и регионалните избори во Русија. Коалицијата победи во повеќе изборни единици во Москва, вклучувајќи ја и таа во која ...