TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Комити со наградна игра ја будат заспаната навивачка армија (ФОТО)

Sport 1 - 06.10.2017

Ниту пласманот на Вардар во Лигата на Европа не ја наполни Арената до последното место кога „црвено-црните“ играат пред својата публика, а најверните симпатизери на клубот, популарните Комити, се обидуваат на секаков начин да ја разбудат заспаната ...

Навивачката група ,,Комити” со хуманитарна акција по повод ,,30 години Комити Запад” и ,,70 години ФК Вардар Комити”

Дерби - 06.10.2017

По повод јубилејот од ,,30 Години Комити Запад” и ,,70 Години ФК Вардар Комити” навивачката група ,,Комити”се вклучува во акција за да ја покажат нивната друга страна како навивачка група, а тоа е нивната хуманитарна страна.

Навивачката група ,,Комити” со хуманитарна акција по повод ,,30 години Комити Запад” и ,,70 години ФК Вардар Комити”

Точка - 06.10.2017

По повод јубилејот од ,,30 Години Комити Запад” и ,,70 Години ФК Вардар Комити” навивачката група ,,Комити”се вклучува во акција за да ја покажат нивната друга страна како навивачка група, а тоа е нивната хуманитарна страна.

Навивачката група ,,Комити” со хуманитарна акција по повод ,,30 години Комити Запад” и ,,70 години ФК Вардар Комити”

Скопје24 - 07.10.2017

По повод јубилејот од ,,30 Години Комити Запад” и ,,70 Години ФК Вардар Комити” навивачката група ,,Комити”се вклучува во акција за да ја покажат нивната друга страна како навивачка група, а тоа е нивната хуманитарна страна.