TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОУ „Св. Климент Охридски“ доби нова канцеларија и училница

Спектра ТВ - 06.10.2017

Во насока на подобрување на условите за работа, ОУ „Св. Климент Охридски“ деновиве доби уште една нова канцеларија и една училница. – Канцеларијата е направена за потребите на инклузивниот дефектолог, чија работа се покажа мошне успешна.

Нов работен простор за потребите на ОУ „Св.Климент Охридски“

OhridNews - 06.10.2017

Со цел подобрување на условите за работа во основното училиште „Св. Климент Охридски“ изградени се една канцеларија и училница. - Канцеларијата е направена за потребите на инклузивниот дефектолог, чија работа се покажа мошне успешна, и набавени се ...