TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анализа: Непрофесионално и незаконско донесување на пресуди

Алсат-М - 06.10.2017

Од предвидените 12, 8 судски пресуди правни експерти веќе анализирале и утврдиле дека се донесени непрофесионално и незаконски, вели Ване Цветанов од невладината„Зелена лупа“. Досега не пронашле пресуда во која е установена фактичка состојба, а ...

Цветанов: Македонското судство го допре дното во последните 10 години

Канал5 - 06.10.2017

Судии од судовите во Македонија нестручно и непрофесионално одлучувале во кривичните постапки за одредени случаи, оценија денеска на прес-конференција тимот експерти од проектот „Граѓаните бараат правда-стоп за неправдите“ во организација на ...

Цветанов: Македонското судство го допре дното во последните 10 години

А1 On - 06.10.2017

Судии од судовите во Македонија нестручно и непрофесионално одлучувале во кривичните постапки за одредени случаи, оценија денеска на прес-конференција тимот експерти од проектот „Граѓаните бараат правда-стоп за неправдите“ во организација на ...

Цветанов: Македонското судство го допре дното во последните 10 години

+инфо - 06.10.2017

Според анализите најзлоупотребувано дело во последните години е злосторничкото здружување кое не е опфатено со новиот предлог закон за амнестија. Судии од судовите во Македонија нестручно и непрофесионално одлучувале во кривичните постапки за ...

Цветанов: Македонското судство го допре дното во последните 10 години

Локално - 06.10.2017

Судии од судовите во Македонија нестручно и непрофесионално одлучувале во кривичните постапки за одредени случаи, оценија денеска на прес-конференција тимот експерти од проектот „Граѓаните бараат правда-стоп за неправдите“ во организација на ...

Цветанов: Македонското судство го допре дното во последните 10 години

Либертас - 06.10.2017

Судии од судовите во Македонија нестручно и непрофесионално одлучувале во кривичните постапки за одредени случаи, оценија денеска на прес-конференција тимот експерти од проектот „Граѓаните бараат правда-стоп за неправдите“ во организација на ...

Злосторничкото здружување е најзлоупотребувано кривично дело

Позитив.мк - 06.10.2017

Судии од судовите во Македонија нестручно и непрофесионално одлучувале во кривичните постапки за одредени случаи, оценија денеска на прес-конференција тимот експерти од проектот „Граѓаните бараат правда-стоп за неправдите“ во организација на ...

Македонското судство го допре дното во последните 10 години

Вечер - 06.10.2017

Судии од судовите во Македонија нестручно и непрофесионално одлучувале во кривичните постапки за одредени случаи, оценија денеска на прес-конференција тимот експерти од проектот „Граѓаните бараат правда-стоп за неправдите" во организација на ...