TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со бугарски пасош без виза и во најпосакуваната држава

Бизнис Вести - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Со оваа одлука во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Од 1-ви декември и со бугарски пасош нема да може да добиете виза за во оваа земја

Press24 - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Со оваа одлука во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Од 1-ви декември и со бугарски пасош нема потреба за виза за во оваа земја

Exclusive.mk - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Со оваа одлука во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Од 1-ви декември и со бугарски пасош нема да може да добиете виза за во оваа земја

Сител - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Со оваа одлука во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Имате бугарски пасош? – Ова е можеби најубавата вест што ќе ја прочитате денес

Sky - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укиновање на визите за бугарските и романските граѓани. Имено, во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Од 1-ви декември и со бугарски пасош нема потреба за виза за во оваа земја

Вечер - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Со оваа одлука во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Ако имате бугарски пасош ова веројатно е најубавата вест што ќе ја прочитате денес

Скопје24 - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укиновање на визите за бугарските и романските граѓани. Имено, во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Од 1-ви декември и со бугарски пасош нема да може да добиете виза за во оваа земја

МК News - 10.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Со оваа одлука во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.

Со бугарски пасош без виза од 1-ви декември во Канада

Press24 - 11.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Канада донесе ваква одлука по потпишувањето на договорот за слободна трговија меѓу Европската унија и Канада.

Од 1-ви декември и со бугарски пасош нема потреба за виза за во оваа земја

Скопје инфо - 11.11.2017

Официјално од 1-ви декември Канада најави укинување на визите за бугарските и романските граѓани. Со оваа одлука во Канада без виза ќе можат да патуваат сите оние граѓани кои имаат 10-годишна канадска виза како и оние кои имаат важечка виза за САД.