TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Уметност од отпад“ – зелен камп во Дојран

А1 On - 06.10.2017

„Уметност од отпад“ е мотото на тридневниот зелен камп што денеска почна во Дојран во организација на здружението на граѓани „Центар за климатски промени“ од Гевгелија. Кампот има за цел да се зголеми свеста за управување, селектирање, рециклирање и ...

„Уметност од отпад“ – зелен камп во Дојран

ТВ21 - 06.10.2017

„Уметност од отпад“ е мотото на тридневниот зелен камп што денеска почна во Дојран во организација на здружението на граѓани „Центар за климатски промени“ од Гевгелија. Кампот има за цел да се зголеми свеста за управување, селектирање, рециклирање и ...