TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Веро“ ќе инвестира 2,19 милиони евра во попусти и промоции за потрошувачите

ТВ21 - 13.09.2017

Во годината кога одбележува 20 години од постоењето на македонскиот пазар, „Веро“ ќе инвестира вкупно 134,5 милиони денари или 2,19 милиони евра во различни попусти и промоции на производи во маркетите наменети за лојалните потрошувачи.

Веро најавува отворање на три нови маркети

Скопје инфо - 13.09.2017

Компанијата „Веро“ во текот на 2017 година отвора три нови супермаркети во Македонија. Пред неколку месеци беше отворен супермаркетот „Веро“ во Тетово, а до крајот на годинава ќе се отвори нов „Веро“ маркет во Скопје и продавница „Џамбо“ во Битола.