TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата се пофали дека од планот „3-6-9“ останале само „6-9“

Мета - 10.11.2017

На состанокот на министерската работна група денеска за реформите од планот „3-6-9“ било констатирано дека се исполнети сите предвидени мерки од неговата прва третина, односно од делот „3“, соопшти владината служба за информирање.

Премиерот Заев претседаваше со министерската работна група за Планот 3-6-9: Прецизирани мерките и реформите од Планот ...

А1 On - 10.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска претседаваше со министерската работна група која ги презентираше реализирани реформи, како и следните чекори предвидени со Планот 3-6-9.

Владата се пофали дека од планот „3-6-9“ останале само „6-9“

Либертас - 10.11.2017

На состанокот на министерската работна група денеска за реформите од планот „3-6-9“ било констатирано дека се исполнети сите предвидени мерки од неговата прва третина, односно од делот „3“, соопшти владината служба за информирање.

Премиерот Заев претседаваше со министерската работна група за Планот 3-6-9: Прецизирани мерките и реформите од Планот ...

Орбис - 10.11.2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска претседаваше со министерската работна група која ги презентираше реализирани реформи, како и следните чекори предвидени со Планот 3-6-9.

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

+инфо - 10.11.2017

За текот на имплементацијата соодветно се информираат Собранието, ЕК и земјите-членки на ЕУ, како и граѓанското општество експертската и јавноста. Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9...

Н.Македонија - 10.11.2017

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9 Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Канал5 - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Стандард - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Сител - 10.11.2017

- Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот ...

Прецизирани мерките и реформите од вториот дел на Планот 3-6-9

Newsroom - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

ТВ21 - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Прецизирани мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Локално - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од Планот 3-6-9

Телма - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од Планот 3-6-9 досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот шест ...

Министерската работна група ги прецизира мерките од делот шест од планот „3-6-9“

Позитив.мк - 10.11.2017

Сите предвидени мерки од делот три од планот „3-6-9“ досега се реализирани, беше заклучено на денешниот состанок на министерската работна група, со која претседаваше премиерот Зоран Заев. На состанокот беа прецизирани мерките и реформите од делот ...

Прецизирани мерките од делот шест од Планот 3-6-9

МРТ - 10.11.2017

Министрите информираа дека е подготвен детален план за активностите и мерките кои треба да се реализираат во периодот до декември – јануари, кога ќе се финализира и делот шест од Планот 3-6-9.