TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Роденденски викенд во Skopje City Mall

Идивиди - 06.10.2017

Skopje City Mall викендов го прославува својот 5-ти роденден. По тој повод за своите посетители приреди богата програма која ја опфаќа секоја генерација. За роденденот се најавени низа настани како возбудливо шопинг искуство кое ќе трае од 6-ти до ...

Утре сите на голема забава во Skopje City Mall!

Фактор - 06.10.2017

Skopje City Mall слави 5 години од отворањето на трговскиот центар и по тој повод организира тридневен шопинг фестивал, ултра-спектакуларно музичко шоу со многу изненадувања, Late night shopping, Fashion Hunt и Семеен ден со забава за најмладите.

Шопинг во Bella до 50% попуст!

Денар - 06.10.2017

Од денес до недела во бутикот на Bella во Skopje City Mall дамите ќе можат да ја збогатат својата колекција на облека со модерни и квалитетни парчиња по цени намалени до 50%. Оваа акција се случува во рамките на прославата на петтиот роденден на ...

Утре сите на голема забава во Skopje City Mall!

Friday.mk - 06.10.2017

Skopje City Mall слави 5 години од отворањето на трговскиот центар и по тој повод организира тридневен шопинг фестивал, ултра-спектакуларно музичко шоу со многу изненадувања, Late night shopping, Fashion Hunt и Семеен ден со забава за најмладите.

Шопинг во Bella до 50% попуст!

Ladybook - 06.10.2017

Од денес до недела во бутикот на Bella во Skopje City Mall дамите ќе можат да ја збогатат својата колекција на облека со модерни и квалитетни парчиња по цени намалени до 50%. Оваа акција се случува во рамките на прославата на петтиот роденден на ...

Утре сите на голема забава во Skopje City Mall!

МакМода - 06.10.2017

Skopje City Mall слави 5 години од отворањето на трговскиот центар и по тој повод организира тридневен шопинг фестивал, ултра-спектакуларно музичко шоу со многу изненадувања, Late night shopping, Fashion Hunt и Семеен ден со забава за најмладите.

Шопинг во Bella до 50% попуст!

Friday.mk - 06.10.2017

Од денес до недела во бутикот на Bella во Skopje City Mall дамите ќе можат да ја збогатат својата колекција на облека со модерни и квалитетни парчиња по цени намалени до 50%. Оваа акција се случува во рамките на прославата на петтиот роденден на ...

Утре сите на голема забава во Skopje City Mall!

Денар - 06.10.2017

Skopje City Mall слави 5 години од отворањето на трговскиот центар и по тој повод организира тридневен шопинг фестивал, ултра-спектакуларно музичко шоу со многу изненадувања, Late night shopping, Fashion Hunt и Семеен ден со забава за најмладите.

Утре сите на голема забава во Skopje City Mall!

Црнобело - 06.10.2017

Skopje City Mall слави 5 години од отворањето на трговскиот центар и по тој повод организира тридневен шопинг фестивал, ултра-спектакуларно музичко шоу со многу изненадувања, Late night shopping, Fashion Hunt и Семеен ден со забава за најмладите.

Утре сите на голема забава во Skopje City Mall

еМагазин - 06.10.2017

Skopje City Mall слави 5 години од отворањето на трговскиот центар и по тој повод организира тридневен шопинг фестивал, ултра-спектакуларно музичко шоу со многу изненадувања, Late night shopping, Fashion Hunt и Семеен ден со забава за најмладите.