TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Младите предлагаат идеи за подобрување на животот во Прилеп...

Н.Македонија - 10.11.2017

Младите предлагаат идеи за подобрување на животот во Прилеп „Гласот на младите од Прилеп преку електронско младинско учество“ беше настанот што денеска се одржа во Библиотеката Борка Талески, на кој се презентираа предлозите односно иницијативите на ...

Младите од Прилеп до Советот на Општината предлагаат 5 идеи за подбрување на животот во заедницата

Канал 77 - 10.11.2017

Во Градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп претпладнево беше заокружен проектот „Гласот на младите“ кој го спроведува Коалицијата на младински организации СЕГА во партнерство со Европската Агенција за Младинско Информирање и Советување и во ...