TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што прави Џеј Ло кога мисли дека никој не ја гледа?

Идивиди - 10.11.2017

Секогаш кога ќе помислиме на Џенифер Лопез, помислуваме на беспрекорна дива, која отсекогаш знаела како да се однесува во јавноста. Сепак, дури и најголемите ѕвезди имаат свои 5 минути кога се однесуваат како најобични луѓе.

Џеј Ло е секогаш и секаде природна! (ФОТО)

ЗаЗабава - 10.11.2017

Секогаш кога ќе помислиме на Џенифер Лопез, помислуваме на беспрекорна дива, која отсекогаш знаела како да се однесува во јавноста. Сепак, дури и најголемите ѕвезди имаат свои 5 минути кога се однесуваат како најобични луѓе.