TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Коха Диторе“: Пацоли има судир на интереси, негова фирма се суди со Владата

+инфо - 10.11.2017

„Коха диторе“ наведува дека Пацоли поседува акции во уште 13 компании во Косово и во странство. Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли, сопственик на компанијата „Мабко констракшн“, која во арбитражна постапка има правен спор против ...

„Коха Диторе“: Пацоли има судир на интереси, негова фирма се суди со Владата

А1 On - 10.11.2017

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли, сопственик на компанијата „Мабко констракшн“, која во арбитражна постапка има правен спор против косовската Влада, каде Пацоли е и прв заменик премиер, објави приштинскиот весник „Коха Диторе“.

„Коха Диторе“: Пацоли има судир на интереси, негова фирма се суди со Владата

Орбис - 10.11.2017

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли, сопственик на компанијата „Мабко констракшн“, која во арбитражна постапка има правен спор против косовската Влада, каде Пацоли е и прв заменик премиер, објави приштинскиот весник „Коха Диторе“.

„Коха Диторе“: Пацоли има судир на интереси, негова фирма се суди со Владата

Локално - 10.11.2017

Косовскиот министер за надворешни работи Беџет Пацоли, сопственик на компанијата „Мабко констракшн“, која во арбитражна постапка има правен спор против косовската Влада, каде Пацоли е и прв заменик премиер, објави приштинскиот весник „Коха Диторе“.