TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови линии во јавниот превоз во Прилеп

Макфакс - 21.04.2017

По долгогодишно барање, граѓаните на Прилеп добија нови автобуски линии на неколку релации во градот и населените места во близина.Линија за населбата Тризла, каде живее ромското население, линија за населбите над ООУ „Гоце Делчев“,населбата која се ...

Нови линии во јавниот превоз во Прилеп

Точка - 21.04.2017

По долгогодишно барање, граѓаните на Прилеп добија нови автобуски линии на неколку релации во градот и населените места во близина. Линија за населбата Тризла, каде живее ромското население, линија за населбите над ООУ „Гоце Делчев“,населбата која ...