TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како ќе изгледа „Паркот на бранителите“ во Куманово? (фото)

Кумановски м. - 12.08.2017

Во среда и официјално треба да започне изградбата на „Паркот со спомен обележја“ пред комплексот на градските базени во Куманово. Просторот ќе биде хортикултурно уреден, се очекува да даде нов лик на дел од сегашниот паркинг, а на истата локација ќе ...

Куманово ќе добие парк со спомен обележја за бранителите

+инфо - 12.08.2017

Во среда (16.08.2017 година) пред комплексот базени започнуваат работните активности за проектот „Парк со спомен обележја". Во среда (16.08.2017 година) пред комплексот базени започнуваат работните активности за проектот „Парк со спомен обележја", ...