TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Масло за готвење: Разрешете ја дилемата – еве кое е најздраво

Таратур - 10.11.2017

Кога станува збор за маслата за готвење кои ги користиме во (колку што можеме) поздравата исхрана, неколку вида кои секако мора да се издвојат. Но, треба да се потенцира дека дури и најздравото масло може да се „расипе“ на несоодветна температура ...

Исфрлила само една намирница од исхраната, а не е леб - по два месеци резултатите биле неверојатни

Press24 - 09.11.2017

Дали сте знаеле дека лажица масло содржи 120 калории? Една шолја тогаш треба да има околу 2000 калории. А, сега сетете се колку масло искористивте за денешниот ручек. И понатаму велите дека вие се дебелеете само од воздух? Всушност станува збор за ...

Исфрлила само една намирница од исхраната, а не е леб, се преполовила

Пулс24 - 10.11.2017

Дали сте знаеле дека лажица масло содржи 120 калории? Една шолја тогаш треба да има околу 2000 калории. А, сега сетете се колку масло искористивте за денешниот ручек. И понатаму велите дека вие се дебелеете само од воздух? Всушност станува збор за ...