TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Eclipse, најнеобични очила за сонце!

Divian Arts - 19.06.2016

Очила за сонце, какви не сме виделе до сега! Eclipse, очилата за сонце, се многу повеќе од моден дизајн. Станува збор за комплексна структура на очила, што ги дизајнираше архитектонското студио XYZ Integrated Architecture.

Дополнителна опрема за заштита од сонце

Мама365 - 18.06.2016

Главата на детето заштитете ја со шешир, така што во сенка да му бидат целото лице и врат. Пожелно е шеширот да има и заштита за уши. Задолжителни се и очилата за сонце кои не се само моден додаток.

Кои очила за сонце најдобро ви одговараат според хороскопскиот знак?

Црнобело - 18.06.2016

Ако веќе не сте набавиле нов пар очила за сонце за летово, тогаш време е да го направите тоа, а еден забавен начин за тоа е преку хороскопот. Хороскопот може да одреди многу работи во вашиот живот, па така и очилата за сонце.