TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европската новинарска федерација испраќа мисија во Србија

+инфо - 12.10.2017

ЕФЈ ги повика Советот на Европа и ОБСЕ за овој проблем да продолжат да вршат притисок врз владата на Александар Вучиќ, соопшти денеска НУНС. Управниот одбор на Европската федерација на новинари (ЕФЈ) одлучи да испрати меѓународна мисија во Србија со ...

ЕФЈ испраќа мисија во Србија поради состојбата со медиумите

А1 On - 12.10.2017

Управниот одбор на Европската федерација на новинари (ЕФЈ) одлучи да испрати меѓународна мисија во Србија со цел да се преземат мерки за подобрување на состојбата во медиумите, која е влошена во последните години.

ЕФЈ испраќа мисија во Србија поради состојбата со медиумите...

Н.Македонија - 12.10.2017

ЕФЈ испраќа мисија во Србија поради состојбата со медиумите Управниот одбор на Европската федерација на новинари (ЕФЈ) одлучи да испрати меѓународна мисија во Србија со цел да се преземат мерки за подобрување на состојбата во медиумите, која е ...