TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Instagram ги воведе најголемите промени во последните неколку години

Денар - 07.12.2017

Станува збор за две нови опции: „Stories Highlights“ и „Stories Archive“, кои ќе ви помогнат вашите приказни и видео-снимки да останат сочувани, наместо како досега да се бришат за 24 часа.

Инстаграм воведе големи промени: Ова сигурно ќе ви се допадне

Маркукуле - 07.12.2017

Станува збор за новите опции: Stories Highlights и Stories Archive, кои помагаат вашите фотографии и видео-снимки да се сочуваат, наместо да се бришат по 24 часа. Видеата и фотографиите кои се сочувани ќе можете да ги видите само вие, се додека не ...

Промена на Instagram: Story не исчезнува после 24 часа

Телефони.мк - 07.12.2017

Instagram повторно го копира Snapchat и ова не е прв пат што пишуваме ваква статија. Станува збор за нова опција, преку која на посебно место ќе може да ги разгледувате сите Stories што сте ги објавувале и зачувале досега, дури и кога тие ќе ...

Instagram ги претстави Stories Archive и Stories Highlights

Smartportal - 06.12.2017

Со оглед на огромната популарност на Instagram Stories не е воопшто чудно што оваа функција на мрежата редовно се надградува со нови можности кои им овозможуваат на корисниците подобро изразување.

Instagram ги претстави Stories Archive и Stories Highlights

Скопје24 - 06.12.2017

Со оглед на огромната популарност на Instagram Stories не е воопшто чудно што оваа функција на мрежата редовно се надградува со нови можности кои им овозможуваат на корисниците подобро изразување.

Instagram ги претстави Stories Archive и Stories Highlights

Шеталиште - 07.12.2017

Со оглед на огромната популарност на Instagram Stories не е воопшто чудно што оваа функција на мрежата редовно се надградува со нови можности кои им овозможуваат на корисниците подобро изразување.