TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој за колку вози во Ф1: Алонсо има 40 милиони, а Верлајн само 150.000 долари!

Екипа - 17.02.2017

Во Формула 1 се вртат милијарди долари, а пред стартот на секоја сезона транспарентно се објавува за секој возач кој за колку пари вози и какви му се финансиските детали од договорот. Пензионирањето на актуелниот шампион Нико Розберг, го помести ...

Платите во Формула 1 од 40 милиони од 150 илјади

Република - 17.02.2017

Во Формула 1 се вртат милијарди долари, а пред стартот на секоја сезона транспарентно се објавува за секој возач кој за колку пари вози и какви му се финансиските детали од договорот. Пензионирањето на актуелниот шампион Нико Розберг, го помести ...