TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ограбена црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица

Макфакс - 10.11.2017

Непознат сторител украл 40.000 денари од црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица, Струмица. Според информациите на МВР, вчера во 09 часот во Б.Д. (67) пријавил во полиција дека непознат сторител извршил тешка кражба во црквата „Св.Ѓоргија“ во село Сушица.

Украдени 40 илјади денари од црква во с.Сушица...

Н.Македонија - 10.11.2017

Украдени 40 илјади денари од црква во с.Сушица Во Полициското одделение Ново Село, Струмица, вчера околу 9.00 часот, Б.Д. (67) од с.Сушица пријавил дека на 08/09.11.2017 година во периодот од 19.00 до 06.30 часот непознат сторител извршил тешка ...

Ограбена црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица

Вечер - 10.11.2017

Непознат сторител украл 40.000 денари од црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица, Струмица. Според информациите на МВР, вчера во 09 часот во Б.Д. (67) пријавил во полиција дека непознат сторител извршил тешка кражба во црквата „Св.Ѓоргија“ во село Сушица.

Ограбена црквата „Св. Ѓоргија“ во Струмичко

Кајгана - 10.11.2017

Непознат сторител украл 40.000 денари од црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица, Струмица. Според информациите на МВР, вчера во 09 часот во Б.Д. (67) пријавил во полиција дека непознат сторител извршил тешка кражба во црквата „Св.Ѓоргија“ во село Сушица.

Ограбена уште една македонска црква

Press24 - 10.11.2017

Непознат сторител украл 40.000 денари од црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица, Струмица. Според информациите на МВР, вчера во 09 часот во 67-годишниот Б.Д. пријавил во полиција дека непознат сторител извршил тешка кражба во црквата „Св.Ѓоргија“ во село ...

Украдени 40.000 денари од црква во Струмичко

МКД - 10.11.2017

Вчера во 9 часот во полициското одделение Ново Село, Струмица, Б.Д. (67) од село Сушица пријавил дека на 8/9 ноември во периодот од 19 до 6.30 часот непознат сторител извршил тешка кражба во црквата „Св.Ѓоргија" во село Сушица.

Ограбена црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица

Sky - 10.11.2017

Непознат сторител украл 40.000 денари од црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица, Струмица. Според информациите на МВР, вчера во 9 часот Б.Д. (67) пријавил во полиција дека непознат сторител извршил тешка кражба во црквата „Св. Ѓоргија“ во село Сушица.

Ограбена црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица

Скопје24 - 10.11.2017

Непознат сторител украл 40.000 денари од црквата „Св. Ѓоргија“ во Сушица, Струмица. Според информациите на МВР, вчера во 9 часот Б.Д. (67) пријавил во полиција дека непознат сторител извршил тешка кражба во црквата „Св. Ѓоргија“ во село Сушица.