TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Моментот кога на дигач на тегови му пукна раката на половина (видео)

Кумановски м. - 12.08.2017

Ерменскиот натпреварувач Андраник Карапетијан доживеал пред година дена ужасна повредана Олимписките игри во Рио. Нему зглобот на ракта му попуштил кога подигнал 195 килограми над главата и доживеал тешка повреда.

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Му пукна раката за време додека дигаше тегови

Репортер - 11.08.2017

Карапетијан инаку е европски шампион, но минатата година во Рио дожвеа страшен пех. Ерменскиот натпреварувач Анданик Карапетијан, доживеа пред година дена ужасна повреда по натпреварувањето на Олимписките игри во Рио.