TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дератизација во општина Ѓорче Петров

А1 On - 21.04.2017

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје.

Средба на претставници од охридската локална самоуправа и општина Ѓорче Петров

OhridNews - 21.04.2017

Претставници на Советите на општините Охрид и Ѓорче Петров, денеска имаа протоколарна средба. Како што информираат од локалната самоуправа, на средбата се разговарало за искуствата од досегашната работа и за актуелните состојби поврзани со ...

Дератизација во општина Ѓорче Петров

Курир - 21.04.2017

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје.

Дератизација во општина Ѓорче Петров

Сител - 21.04.2017

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје.

Дератизација на територија на општината

Вечер - 21.04.2017

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон", а работите ги изведува „Зотокс"- Скопје Покрај општинските инспектори, како што соопшти општина Ѓорче ...

Дератизација во општина Ѓорче Петров

Скопје инфо - 21.04.2017

Во општина Ѓорче Петров почна дератизација со која се опфатени 3.804 шахти и основните училиштата. Дератизацијата се врши со препаратот „Бродилон“, а работите ги изведува „ Зотокс“- Скопје.