TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скандал во Велика Британија: Објавени се фотографии на тајната специјална единица

Точка - 17.07.2017

Елитните единици на британски „САС“ делуваат под строги безбедносни правила и припадниците на единицата потпишуваат договор кој им забранува да откриваат било што во врска со операциите на „САС“.

(ФОТО) Командоси од САС ги разаочараа британските генерали: На Фејсбук објавија слики од своите тајни мисии

Локално - 17.07.2017

Високото воено раководство на Велика Британија е во ужас: еден од најелитните единици на командоси објави слики од вежбиа и тајни операции на социјалните мрежи. Членовите на единицата за специјална авиодесантна служба (САС) на Велика Британија имаат ...