TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Алсат-М - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Вечер - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Нетпрес - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Стандард - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Малолетниот осомничен пироман добил мерки за претпазливост, судот предупредува на кривична одговорност да се открива ...

Сакам да кажам - 13.08.2017

Малолетникот Л. Ш. (17) од Скопје, за кого на шести август годинава МВР соопшти дека е осомничен како „можен подметнувач на пожарот на Матка на 3 август“, од судијата за малолетници пред околу една недела добил мерки за претпазливост.

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Сител - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

А1 On - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Либертас - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Кривичен суд: Сеуште трае постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка

Press24 - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Телевизија Нова - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Канал5 - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...

Кривичен суд: Постапката против малолетникот поврзан со пожарот на Матка не е завршена

Локално - 13.08.2017

Одделот за кривично-малолетни при Основниот суд Скопје 1 – Скопје во пишано соопштение до медиумите во целост ги отфрла шпекулациите кои, како што се наведува, од одредени поединци во текот на денешниот ден се лиферувани на социјалните мрежи дека е ...