TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градот Скопје влезе во најтесниот избор за наградата на Европската недела на мобилност

Телевизија Нова - 20.03.2017

Градот Скопје влезе во најтесниот избор за наградата на Европската недела на мобилност. Нашиот главен град е во конкуренција со португалската престолнина Лисабон како и шведскиот Малме. Признанието ќе биде доделено денеска во Брисел доцна ...

Скопје финалист за наградата за Недела на мобилност 2016

А1 On - 19.03.2017

Градот Скопје е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија. Станува збор за наградата наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, ...

Градот Скопје e финалист во изборот за награда на Европската недела на мобилност

Курир - 20.03.2017

Градот Скопје влезе во најтесниот избор за наградата на Европската недела на мобилност. Нашиот главен град е во конкуренција со португалската престолнина Лисабон како и шведскиот Малме. Признанието ќе биде доделено денеска во Брисел доцна ...

Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност...

Н.Македонија - 19.03.2017

Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност Град Скопје денеска соопшти дека е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија.

ВО ТРКА ЗА ПРЕСТИЖНО ПРИЗНАНИЕ: Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност

Телеграф - 19.03.2017

Признанието секоја година се доделува од страна на Европската комисија Град Скопје денеска соопшти дека е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската ...

Скопје финалист за наградата за Недела на мобилност 2016

Репортер - 19.03.2017

Градот Скопје е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија. Станува збор за наградата наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, ...

Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност

Телевизија Нова - 19.03.2017

Град Скопје денеска соопшти дека е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија. Станува збор за награда која се дава за концепт за одржливи ...

Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност

Канал5 - 19.03.2017

Град Скопје денеска соопшти дека е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија. Станува збор за награда која се дава за концепт за одржливи ...

Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година

Бизнис Вести - 20.03.2017

Градот Скопје е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија. Станува збор за наградата наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, ...

Скопје финалист за наградата за Недела на мобилност 2016

Порта 3 - 20.03.2017

Градот Скопје е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија. Станува збор за наградата наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, ...

Скопје финалист за наградата на Европска недела на мобилност

Скопје инфо - 20.03.2017

Град Скопје соопшти дека е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија. Станува збор за награда која се дава за концепт за одржливи транспортни ...

Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност за 2016

Cooltura - 20.03.2017

Градот Скопје е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија... Станува збор за наградата наградата на Европската недела на мобилност за 2016 ...

Град Скопје финалист за наградата на Европската недела на мобилност

Вечер - 20.03.2017

Град Скопје денеска соопшти дека е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија Станува збор за награда која се дава за концепт за одржливи ...