TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пред спиење ставете го ова под јазикот и наутро ќе бидете како нови

Пулс24 - 09.11.2017

Станува збор за мешавина од мед и розова хималајска сол која пред спиење се става под јазикот. Оваа сол е навистина посебна, таа му помага на нашето тело да стане алкално и така поуспешно се бори против разни болести.

Рецепт за да сте здрави како дрен: Измешајте и ставете го ова под јазикот

Gotvi.mk - 10.11.2017

Здрава мешавина со која ќе се разбудите енергични и здрави како дрен. Станува збор за мешавина од мед и розова хималајска сол која пред спиење се става под јазикот. Оваа сол е навистина посебна, таа му помага на нашето тело да стане алкално и така ...