TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Топлото време ја зголеми потрошувачката на енергија - Власта најавува враќање на евтината тарифа

Сител - 16.07.2017

Високите температури и топлото време ја зголемија потрошувачката на струја. Од први јуни кога почнаа горештините до средината на месецов, за 20 отсто е зголемена потрошувачката во споредба со истиот период лани.

Високите температури и топлото време ја зголемија потрошувачката на струја

Скопје инфо - 17.07.2017

Високите температури и топлото време ја зголемија потрошувачката на струја. Од први јуни кога почнаа горештините до средината на месецов, за 20 отсто е зголемена потрошувачката во споредба со истиот период лани.