TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По 12-ти пат се одржа манифестацијата „Поетско Маркукуле“

А1 On - 13.08.2017

По 12-ти пат синоќа во градската библиотека во Прилеп се одржа манифестацијата „Поетско Маркукуле“ на која се претставија 60-тина поети од повеќе градови на Македонија. Организаторите на настанот велат дека целта на оваа манифестација била на сите ...

По 12-ти пат во Прилеп се одржа манифестацијата „Поетско Маркукуле“

Маркукуле - 13.08.2017

По 12-ти пат вечерва во градската библиотека во Прилеп се одржа манифестацијата „Поетско Маркукуле“ на која се претставија 60-тина поети од повеќе градови на Македонија. Организаторите на настанот велат дека целта на оваа манифестација била на сите ...

Шеесетина поети учествуваа на 12. „Поетско Маркукуле“

Канал5 - 13.08.2017

Шеесетина поети од повеќе градови на Македонија учествуваа на 12-тата манифестација „Поетско Маркукуле“ која синоќа се одржа во градската библиотека во Прилеп. Според организаторите на настанот, целта е на афирмирани и особено на неафирмирани поети ...

Шеесетина поети учествуваа на 12. „Поетско Маркукуле“

Сител - 13.08.2017

Шеесетина поети од повеќе градови на Македонија учествуваа на 12-тата манифестација „Поетско Маркукуле“ која синоќа се одржа во градската библиотека во Прилеп. Според организаторите на настанот, целта е на афирмирани и особено на неафирмирани поети ...