TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Весковски ќе биде нов директор на скопски водовод, Чучков на ЈСП

Фокус - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус.

Нови директори на скопски водовод и ЈСП

iPortal - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус .

Весковски ќе биде нов директор на скопски водовод, Чучков на ЈСП

Press24 - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус.

Весковски ќе биде нов директор на скопски водовод, Чучков на ЈСП

Скопје инфо - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус.

Весковски нов директор на скопски водовод, Чучков на ЈСП

Република - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, јавувуа Фокус. Исто така, нов директор ќе добие и Јавното сообраќајно претпријатие, каде на чело ќе ...

Нови директори на скопски Водовод и ЈСП

Скопје24 - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус .

Весковски и Чучков нови директори на „Водовод“ и на ЈСП

Слободен Печат - 10.11.2017

Нов директор на јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ќе биде претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош и актуелен претседател на Советот на општината, Душко Весковски, неофицијално дознава „Фокус“.

Кој ќе биде новиот директор на Водовод и канализација?

Фактор - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус .

Неофицијално: Весковски ќе биде нов директор на скопски водовод, Чучков на ЈСП, Смаиловиќ на Улици и патишта

Либертас - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус .

Неофицијално: Весковски ќе биде нов директор на скопски водовод, Чучков на ЈСП, Смаиловиќ на Улици и патишта

Локално - 09.11.2017

Претседателот на општинскиот комитет на СДСМ во Карпош, Душко Весковски, кој по локалните избори стана претседател на Советот на општината, ќе биде нов директор на скопското јавно претпријатие Водовод и канализација, неофицијално дознава Фокус.