TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на пијано и тромбон на дуото Рибарски

Cooltura - 17.07.2017

Концерт на пијано и тромбон ќе одржи дуото Рибарски во вторник 18 јули од 20 часот во изложбениот салон на ЦК„Марко Цепенков“. Концертот е во рамките на Прилепското културно лето што го реализира ЦК„Марко Цепенков“.

Концерт на пијано и тромбон на дуотo “Рибарски” во Прилеп

Маркукуле - 17.07.2017

Концерт на пијано и тромбон ќе одржи дуотo Рибарски во вторник 18 јули од 20 часот во изложбениот салон на ЦК„Марко Цепенков“. Концертот е во рамките на Прилепското културно лето што го реализира ЦК„Марко Цепенков“.

Концерт на дуото Рибарски на Прилепско лето

Република - 17.07.2017

Концерт на пијано и тромбон ќе одржи дуото Рибарски во вторник 18 јули од 20 часот во изложбениот салон на ЦК„Марко Цепенков“. Концертот е во рамките на Прилепското културно лето што го реализира ЦК„Марко Цепенков“.

Дуото Рибарски утре со концерт во Прилеп

Шеталиште - 17.07.2017

Концерт на пијано и тромбон ќе одржи дуотo Рибарски во вторник 18 јули од 20 часот во изложбениот салон на ЦК„Марко Цепенков“. Концертот е во рамките на Прилепското културно лето што го реализира ЦК„Марко Цепенков“.