TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Алсат-М - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. – Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Press24 - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. - Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

А1 On - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. – Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Канал5 - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. - Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Локално - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. – Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Сител - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. - Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

+инфо - 13.10.2017

Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во светот – Ди Александер (20 октомври). Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе ...

Ди Александер – едно од врвните имиња на Скопје џез фестивал

Нова ТВ - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка ќе бидат дел од 36 издание на Скопскиот џез-фестивал што ќе се одржи од 19 до 22 октомври. Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал од 19 до 22 октомври со музичари од САД, Европа и Африка

Радио МОФ - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19 до 22 октомври. „Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Слободен Печат - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. – Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Стандард - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. „Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Телевизија Нова - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. – Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка...

Н.Македонија - 13.10.2017

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври.

Скопскиот џез фестивал ќе се одржи од 19-22 октомври

Идивиди - 13.10.2017

36-то издание на Скопскиот џез фестивал ќе се одржи од 19-22 октомври. Програмата, како и секогаш, вклучува актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка. Ексклузивно, за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

Скопје инфо - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. - Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка од 19-ти до 22 октомври

Либертас - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. – Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

На 36. Скопски џез-фестивал гости од САД, Европа и Африка

Newsroom - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка ќе настапат на 36. издание на Скопскиот џез-фестивал што ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. Oд Чикаго, eксклузивно за единствениот европски концерт доаѓа една од најдобрите ...

Скопски џез-фестивал со гости од САД, Европа и Африка

ТВ21 - 13.10.2017

Актуелни и врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка најави Скопскиот џез-фестивал за 36-тото издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. – Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во ...

Na Скопски џез фестивал доаѓаат изведувачи од САД, Европа и Африка

Окно - 13.10.2017

Врвни имиња во џез-музиката од САД, Европа и Африка ќе бидат дел од Скопскиот џез-фестивал за 36. издание кое ќе се одржува од 19-ти до 22 октомври. „Ексклузивно за единствен европски концерт, од Чикаго доаѓа една од најдобрите џез-пејачки во светот ...