TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

А1 On - 13.09.2017

Пет држави од балканско-средноморската област меѓу кои и Македонија ќе разработуваат платформа насочена кон зајакнување на конкурентноста и иновативноста на бизнис-субјектите, како и алатки со кои компаниите би ги реализирале своите нови бизнис-идеи.

Промоција на проектот ИноПлатформа-платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и ...

Фактор - 13.09.2017

Денеска во Охрид сепромовирашеИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија. ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската Унија за Балканско-Медистеранската област, ...

Во Охрид промовирана регионална „ИноПлатформа“ за зајакнување на конкурентноста и иновативноста на компаниите

Сител - 13.09.2017

Пет држави од балканско-средноморската област меѓу кои и Македонија ќе разработуваат платформа насочена кон зајакнување на конкурентноста и иновативноста на бизнис-субјектите, како и алатки со кои компаниите би ги реализирале своите нови бизнис-идеи.

Промоција на проектот ИноПлатформа

Бизнис Инфо - 13.09.2017

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за управување со знаење од Македонија. ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската Унија за Балканско – Медитеранската ...

Промоција на проектот ИноПлатформа – платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската ...

Бизнис Вести - 13.09.2017

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија. ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската Унија за Балканско-Медистеранската ...

Промоција на ИноПлатформа во Охрид-европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија

Денар - 13.09.2017

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија. ИноПлатформа е двегодишен проект, финансиран од Интерег Програмата на Европската Унија за Балканско-Медистеранската ...

Промоција на ИноПлатформа, платформа и алатки за зголемување на иновативниот капацитет на МСП во Балканската и ...

Иновативност - 13.09.2017

Денеска во Охрид се промовираше ИноПлатформа, европски проект под лидерство на Центарот за Управување со знаење од Македонија. ИноПлатформа е двегодишен проект финансиран од Интерег Програмата на Европската Унија за Балканско-медитеранската област ...