TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семејството на Олимпико се прошири за уште еден член

Среќа.mk - 06.10.2017

Во просториите на центарот за гуми Олимпико , денес се одржа прес конференција на која присуствуваа новинари од нашите медиуми. На пресот свое излагање имаше претставник од Bridgestone кој ги запозна присутните со перформансите на овие пневматици ...

Семејството на Олимпико се прошири за уште еден член

Фактор - 06.10.2017

Во просториите на центарот за гуми Олимпико , денес се одржа прес конференција на која присуствуваа новинари од нашите медиуми. На пресот свое излагање имаше претставник од Bridgestone кој ги запозна присутните со перформансите на овие пневматици ...

Семејството на Олимпико се прошири за уште еден член

Бизнис Вести - 06.10.2017

Во просториите на центарот за гуми Олимпико, денес се одржа прес конференција на која присуствуваа новинари од нашите медиуми. На пресот свое излагање имаше претставник од Bridgestone кој ги запозна присутните со перформансите на овие пневматици ...

Семејството на Олимпико се прошири за уште еден член

Точка - 06.10.2017

Во просториите на центарот за гуми Олимпико, денес се одржа прес конференција на која присуствуваа новинари од нашите медиуми. На пресот свое излагање имаше претставник од Bridgestone кој ги запозна присутните со перформансите на овие пневматици ...

Семејството на Олимпико се прошири за уште еден член

24 Вести - 06.10.2017

Во просториите на центарот за гуми Олимпико, денес се одржа прес конференција на која присуствуваа новинари од нашите медиуми. На пресот свое излагање имаше претставник од Bridgestone кој ги запозна присутните со перформансите на овие пневматици ...