TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Секси и моќни: Овие политичарки не се срамат од својот изглед!

Точка - 10.11.2017

Секс и политика секогаш биле поврзани, но не и во овој облик. Овие жени се успешни политичарки, но тоа не ги спречува да бидат и секси! 1. Мара Карфања - Италија Maria Rosaria Carfagna...italienische Politikerin des Papollo della Liberta...

(ВИДЕО) СЕКСИ И МОЌНИ: Овие политичарки не се срамат од својот изглед

Маркукуле - 10.11.2017

Сексот и политиката одсекогаш биле поврзани, но не често во овој облик. Овие жени се успешни политичарки, но тоа не ги спречува да бидат секси! 1. Мара Карфанја – Италија Таа порано била топлес модел и танчерка, но станала најконзервативна ...

Преубави и моќни: Овие политичарки не се срамат од својот изглед (ФОТО+ВИДЕО)

Курир - 11.11.2017

1.Марија Росарија Карфања- Италија Таа порано била топлес модел и танчерка, но стана доста конзервативен политичар. Карфања е министерка за еднаквост, а голем број портали ја опишуваат како поранешен модел и ТВ водителка која е „најубава министерка ...

Преубави и моќни: Овие политичарки не се срамат од својот изглед

Сител - 11.11.2017

Сексот и политиката секогаш биле поврзани, но не често во овој облик. Овие жени се успешни политичарки, но тоа не ги спречува да бидат секси. 1.Марија Росарија Карфања- Италија Таа порано била топлес модел и танчерка, но стана доста конзервативен ...

Преубави и моќни: Политичарки кои не се срамат од својот изглед (ФОТО)

БркајРабота - 11.11.2017

Сексот и политиката секогаш биле поврзани, но не често во женски облик. Овие жени се успешни политичарки, но тоа не ги спречува да бидат секси. Марија Росарија Карфања - Италија Таа порано била топлес модел и танчерка, но стана доста конзервативен ...

Преубави и моќни: Политичарки кои не се срамат од својот изглед – Галерија

Скопје24 - 11.11.2017

Сексот и политиката секогаш биле поврзани, но не често во женски облик. Овие жени се успешни политичарки, но тоа не ги спречува да бидат секси. Марија Росарија Карфања – Италија Таа порано била топлес модел и танчерка, но стана доста конзервативен ...