TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Туристичката индустрија засега имуна на политичката криза

Сител - 20.04.2017

Политичката криза за сега не го намалува бројот на странски туристи. Пред екот на туристичката сезона, нема најава од ниту еден тур оператор за откажување на резервациите, велат од Стоапнската Комора за туризам.

Нема откажување на резервации, се очекува плодна сезона

Спектра ТВ - 21.04.2017

Политичката криза за сега не го намалува бројот на странски туристи. Пред екот на туристичката сезона, нема најава од ниту еден тур оператор за откажување на резервациите, велат од Стоапнската Комора за туризам.