TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денови на Тиват во Скопје

МРТ - 10.11.2017

Во овие постудени денови, топлина ни донесоа популарните мажоретки од црногорското крајбрежје. Дефилираа низ улицата „Македонија“ и секако предизвикаа завиден интерес меѓу граѓаните... Со свечено дефиле во центарот на Скопје, поблиску до традицијата ...

Мажоретки во центарот на Скопје

Репортер - 10.11.2017

Со дефиле во центарот на Скопје, на кое учествуваат мажоретки на модниот клуб ,,Модест“, денес на улицата Македонија започнува манифестацијата Денови на Тиват во Скопје. Покрај мажоретки, на дефилето се и членови на културно-уметничкото друштво ...