TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Осамена старица за 100-тиот роденден доби стотици картички од непознати, нејзината насмевка кажува сè

Фемина - 10.11.2017

Луѓето кои живеат во домови за старци се често многу осамени и со нетрпение очекуваат посетители. Случајот на Лизи Пикен е уште потажен поради тоа што оваа старица никогаш не се омажила, ниту, пак, има деца.

Осамена старица за 100-тиот роденден доби стотици картички од непознати, нејзината насмевка кажува сè

Орбис - 10.11.2017

Луѓето кои живеат во домови за старци се често многу осамени и со нетрпение очекуваат посетители. Случајот на Лизи Пикен е уште потажен поради тоа што оваа старица никогаш не се омажила, ниту, пак, има деца.